Hei, tervetuloa meille

Sarapää Oroza Hartiala Arkkitehdit on helsinkiläinen arkkitehtitoimisto, joka syntyi Arkkitehdit Sarapään laajentuessa uusilla osakkailla vuonna 2023. Toimimme mielellään haastavissa olemassa olevan rakennetun ympäristön hankkeissa: kiinteistökehitys, korjausrakentaminen sekä täydennysrakentaminen ovat ydinosaamisalueitamme. Uudisrakentamisessa olemme erityisen perehtyneitä massiivipuurakentamiseen. Meiltä löytyy kokemusta myös rakennuttamisesta sekä hankekehityksestä.

Innostumme niin suurista kuin pienemmistäkin hankkeista. Tavoitteenamme on ratkaista asiakkaan tavoitteet arkkitehtonisesti korkeatasoisella ja ympäristölle kestävällä tavalla. Meidän kanssa on helppoa tehdä töitä.

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot / Contact

Eveliina Sarapää

Arkkitehti SAFA, osakas

p.0503050866
eve@sarapaa.com

Eve perusti toimistomme vuonna 2009. Korjausrakentaminen on ollut Even uralla alusta asti isossa roolissa, ja Evellä on pääsuunnittelijana pätevyys poikkeuksellisen vaativiin korjaushankkeisiin. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt myös ullakkorakentamisesta, puurakentamisesta ja rakennuttajana toimimisesta. Eve on myös toiminut opettajana Aalto-yliopistossa.

Franka Oroza

Arkkitehti SAFA, osakas

p.0505477344
franka@sarapaa.com

Franka on kaupunkiympäristöasiantuntijamme: hän on kerryttänyt osaamista kaupunkisuunnittelusta sekä rakennusten
ja ulkotilojen rajapintojen suunnittelusta Kööpenhaminassa vietettyjen vuosien aikana. Tämän lisäksi Franka on perehtynyt korjausrakentamiseen sekä massiivipuurakentamiseen niin asuin- kuin toimitilakohteissa.

Karoliina Hartiala

Arkkitehti SAFA, osakas

p.0405759459
karoliina@sarapaa.com

Karoliina on työskennellyt täydennysrakentamisen parissa arkkitehtisuunnittelijana, kaupungin edustajana, tutkijana ja rakennusliikkeen hankekehittäjänä. Kokemus eri rooleista auttaa ymmärtämään eri osapuolten näkemyksiä haastavissa täydennysrakentamishankkeissa. Karoliina on toiminut pääsuunnittelijana uudis- ja korjausrakentamishankkeissa. Hän on myös toiminut opettajana ja luennoitsijana Aalto- yliopistossa ja Oslon AHO:ssa.

Kati Moilanen

Arkkitehti

kati.moilanen@sarapaa.com

Laura Eerikäinen

Arkkitehti

laura@sarapaa.com

Mehran Nezamdoust

Visualisoija, CG Artist

tachrastudio.fi

Arkkitehdit Sarapää


Ruusulankatu 3 a 1
00260 Helsinki
Puh / Tel. +358 (0)50 3050866